FUCK ALLT

" FUCK ALLT ! " , stod det i smset jag skickade till dig i torsdags . på kvällen ser jag att du ringt flera gånger och har skickat ett sms . det står , " JAG ÄR OROLIG . RING MIG . "
lördag kväll ringer jag dig två gånger . du svarar inte . runt ett på natten spyr jag och kollar min mobil . du har ringt . jag skickar iväg ett sms . " ring mig om du vill ses någon dag " .
det har inte äns gått tjugofyra timmar . men jag hoppades att du skulle ringt .

den sista gången du rörde mig , om jag får bestämma

näst senaste gången han rörde mig , var det varmt . alldeles för varmt . sakta började han krypa in under mina kläder . jag började kallsvettas , men låg kvar helt stilla .
senast han rörde mig vred det sig i magen och jag kände smaken av galla . jag frös till och tänkte att om jag inte rör mig , slutar andas och får hjärtat att stanna kanske han slutar . han slutade inte . jag krömp , allt krömp inuti mig . utom något som tog över allt . tillslut lyfte något upp mig och sprang mig därifrån .

mamma

nyligen gick mamma och jag ut med två tomtebloss var . hon hängde ett av sina i ett träd och vi dansade runt med dom andra och skapade vackra spår i luften . våra grannar satt i sitt köksfönster , där dom ditter och kedjeröker om kvällarna , och kollade nyfiket ut . hon skrev mitt namn i snön med ett av tomteblossen , med sin vackra hanstil . sen skjussa hon mig till pappa och vi sa godnatt till varann .

för jag trodde att jag kunde känna igen , men det kan jag inte

mina tårar har slutat smaka nu .
precis som min hud , som tappade lukten för flera år sen .

poupée de cire poupée de son


vem kan vara ledsen med en ballong ?

idag önskar jag mig en röd ballong och en smal kropp .

åt helvete med himlen

idag skulle vi bilda grupper . en person fråga personen brevid mig . två andra personer ropade åt mig att komma . såvitt jag minns fråga ingen mig vad jag ville . och jag våga inte säga det . nu tänker jag att nästa gång ska jag skrika så högt jag kan så alla vet .  hur många gånger har jag inte tänkt det ?

jag hoppas alltid på en chans

jag behöver nya lungor för att andas ny luft , ett nytt hjärta för att glömma alla som spräcker det . det bästa är nog ett helt nytt jag .

RSS 2.0